Individuele
Coaching

Met aandacht naar persoonlijke groei

Individuele coaching

Vanuit Bureau Struijk & van Wijngaarden coachen wij – inmiddels al ruim 20 jaar – professionals met zeer uiteenlopende coachvragen. Denk hierbij aan:

  • De balans kwijt zijn en je weer energiek en veerkrachtig voelen
  • Minder kritisch zijn op jezelf, minder piekeren en met meer ontspanning in het leven staan
  • (Weer) aan het roer willen staan, zelf de regie pakken
  • Loskomen van kritische stemmen van jezelf of anderen. Je perfectionisme laten varen
  • Je gespreksvaardigheden versterken om beter tot je recht te komen in situaties

De coachtrajecten starten met een vrijblijvende kennismaking. Is er een ‘klik’ en past de coachvraag bij onze aanpak? Wanneer we starten kent een coachtraject doorgaans 5 tot 6 gesprekken. Bij aanvang wordt de coachvraag geconcretiseerd: waar sta je nu en waar wil je naar toe? Daarnaast wordt er een (online) DISC Dynamics Profiel opgemaakt. Dit profiel geeft inzicht in persoonlijke kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten. Tussen de gesprekken zit gemiddeld een periode van 2 à 3 weken om de inzichten tussentijds direct toe te passen in de praktijk. We ronden af met een persoonlijk actieplan voor de toekomst.

Onze coachtrajecten kenmerken zich door een continue afwisseling tussen theorie, persoonlijke reflectie en praktijkgerichte oefeningen. We maken gebruik van verschillende methodieken zoals de Positieve Psychologie, Voice Dialogue, RET en Systemisch Werken. Onze aanpak is doelgericht en passend bij de vraag, elk traject doorloopt een andere route.

Naast deze coachtrajecten fungeren wij ook regelmatig als klankbord of sparringpartner voor leidinggevenden om zaken op de werkvloer tegen het licht te houden.

Behoefte aan meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee. 

Contact