Mediation

Met aandacht naar een betere relatie

Bureau Struijk & van Wijngaarden verzorgt in de persoon van Peter van Wijngaarden professionele, oplossingsgerichte mediation. Peter is gecertificeerd MfN-registermediator, hetgeen de garantie geeft op dienstverlening van hoge kwaliteit. Hij is gespecialiseerd in het oplossen van:

  • Arbeidsconflicten
  • Teamconflicten
  • Zakelijke conflicten
  • Onderwijsconflicten

Peter gelooft sterk in het concept mediation, dat partijen vanuit onderling begrip, gemeenschappelijke belangen en eigenaarschap weer tot werkbare verhoudingen brengt. Centrale aspecten binnen zijn mediations zijn respect, een positief mensbeeld, onderlinge erkenning en de menselijke maat.

Vanuit zijn analytisch vermogen, zijn oog voor relaties en zijn innemende houding is Peter in staat om essentiƫle inzichten en onderlinge openheid te creƫren. Partijen worden geholpen om los te komen van hardnekkige standpunten en te focussen op dieperliggende belangen als kapstok voor een oplossing. Het verleden krijgt hierbij de aandacht die nodig is, de focus ligt op een stabiele toekomstgerichte uitkomst.

Peter stelt vragen, luistert, confronteert, geeft ruimte en verbindt. Hij werkt vanuit een onafhankelijke en onpartijdige positie met als structureel doel om voor alle betrokken partijen tot de meest geschikte oplossing te komen. Het eindresultaat is rust tussen de partijen, waarbij deze de blik en energie weer op een positieve manier op de toekomst kunnen richten.

Behoefte aan meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee. 

Contact