Wij zijn Bureau Struijk & van Wijngaarden

Wij zijn Inkie Struijk en Peter van Wijngaarden, partners in verbinding. Wij delen de passie voor interpersoonlijke processen binnen organisaties. Wij brengen een enthousiaste, aanstekelijke en verbindende dynamiek. Of we nu samen of individueel een traject begeleiden, we zijn en houden elkaar scherp op het leveren van professioneel resultaat vanuit een mensgericht perspectief. Hierbij is er prettige synergie tussen de procesgerichte en analytische aard van Peter en de daadkracht en resultaatgerichtheid van Inkie.

Inkie Struijk

Inkie is van huis uit arbeids- en gezondheidspsycholoog. Ze deed consultancy ervaring op bij een managementadviesbureau en was betrokken bij de begeleiding van grote verandertrajecten. Al vrij snel koos zij voor het ondernemerschap. Inmiddels begeleidt zij ruim 20 jaar (team)processen in organisaties waarbij verbinding, doelgerichtheid en plezier een centrale rol spelen. Parallel hieraan heeft Inkie ruime ervaring opgebouwd in het individueel coachen van professionals.  Zij benadert de ander met een scherpe, nuchtere blik en houdt ervan om aan te sluiten in het hier-en-nu. Geen vaste programma’s maar interventies die passen bij het moment. Inkie traint daarnaast (aankomende) vakgenoten in de trainers- en coachingsopleiding en begeleidt diverse intervisietrajecten.

Peter van Wijngaarden

Peter (1967) is bedrijfseconoom met een specialisatie in bedrijfspsychologie. Hij deed als marketing-adviseur commerciële ervaring en politieke sensitiviteit op bij multinationals als Henkel en Unilever. In 2002 maakte hij de overstap naar het vakgebied van opleiding, training & coaching. Zijn speerpunten zijn persoonlijk leiderschap, communicatie, adviesvaardigheden en klantgerichtheid. Vanuit dat laatste domein publiceerde hij in 2016 het Guest Experience Model ®, een instrument om optimale klantbeleving te regisseren. Ook traint Peter al jaren (aankomende) trainers in hoogstaande trainersopleidingen. Aanvullend heeft Peter zich ontwikkeld tot professioneel mediator. In alle genoemde rollen combineert Peter zijn deskundigheid met grote persoonlijke betrokkenheid, een scherpe analyse, praktijkgerichtheid en een gezonde dosis humor.